Csomagjaink

Mangalica

A mangalica közösség egész évben fut majd, csatlakozni addig lehet, míg be nem telnek a helyek - ez reményeink szerint még március előtt megtörténik. Az év során minden 24 tagra 14 disznót vágunk,
amit 12 átadáson, nagyjából havonta osztunk szét. A csomag részleteiről itt olvashatsz. Az első átadás 2018 márciusában várható.

Csak csirke

A csirke csomag 16 madarat jelent, májustól karácsonyig. Csatlakozni addig lehet, míg van hely. A csirkék mérete és kora változó a szezontól - és az ügyességünktől - függ. Van köztük rántani való csirke, pecsenye csirke, kakas és levestyúk is. A csomag ára 60 000.-Ft.

Vegyes szárnyas

A vegyes szárnyas csomag szintén 16 madarat jelent, májustól karácsonyig. Ebben a csomagban csirkén kívül van kacsa, liba, pulyka és gyöngyös is. Csatlakozni itt is addig lehet, míg be nem telik a hely. At indulás májusra várható, a csomag ára pedig 82 000.-Ft.

Tyúklízing

A tojás csomag egy tyúk tojásait jelenti egy éven át. Természetesen egy tag akár több tyúkot és kérhet, ki-ki étkezési szokásainak megfelelően. Az első átadás március első csütörtökén lesz, csatlakozni is addig lehet. A csomag ára 9200.-Ft.